Rygestop-kurser til virksomheder

Går dine medarbejdere op i røg?


Røgfri arbejdsplads eller arbejdstid

Sundhedsrådgivningen tilbyder virksomhedstilpassede rygestop-kurser, der alt efter ønske kan afvikles både som individuelle forløb eller i gruppe.


Erfaringen viser, at næsten halvdelen af dem, der deltager i rygestopkurser, er røgfrie efter 1 år. Et rygestop-kursus er derfor en glimrende mulighed for at fremme sundheden på jeres virksomhed. Undersøgelser tyder på, at rygning i gennemsnit koster 30 minutter af en arbejdsdag og i gennemsnit giver 30% højere sygefravær. Der er altså god grund til at tilbyde rygestop-kurser i virksomhedsregi.


Både de individuelle forløb og gruppeforløbene strækker sig over 6 gange á ca. 2 timers varighed og faciliteres af vores erfarne rygestop-instruktører. På kurset, der bygger på videnskabelig dokumenteret metode udviklet af Kræftens Bekæmpelse, vil medarbejderne får råd og vejledning i, hvordan rygetrangen takles bedst muligt.


Der arbejdes med temaer som:


  • Forandringsprocessen
  • Ambivalens
  • Misbrug/afhængighed
  • Rygningens skadevirkninger
  • Ressourcer


Gruppeforløbene har max. 12 deltagere for at sikre størst mulig udbytte for medarbejderne og her har medarbejderne mulighed for at støtte og inspirere hinanden til at fastholde et røgfrit liv.


Kontakt Sundhedsrådgivningen allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på vejen til røgfrie medarbejdere, et bedre arbejdsmiljø og et lavere sygefravær.

Copyright 2013-2017 © All Rights Reserved

Sundhedsrådgivningen  tilbyder kompetent evidensbaseret sundhedsrådgivning til  virksomheder og personer, der ønsker at opnå varige livsstilsændringer..